۞ امام علی (ع) می فرماید:
هر کس از خود بدگویی و انتقاد کند٬خود را اصلاح کرده و هر کس خودستایی نماید٬ پس به تحقیق خویش را تباه نموده است.

موقعیت شما : صفحه اصلی » اجتماعی » اخبار روز » شهرستان کنگان
  • شناسه : 1262
  • ۱۴ تیر ۱۴۰۱ - ۱۱:۲۸
  • 192 بازدید
  • ارسال توسط :
آمادگی ۲ اکیپ دامپزشکی کنگان برای نظارت بر ذبح دام در روز عید قربان

آمادگی ۲ اکیپ دامپزشکی کنگان برای نظارت بر ذبح دام در روز عید قربان

آمادگی ۲ اکیپ دامپزشکی کنگان برای نظارت بر ذبح دام در روز عید قربان رئیس اداره دامپزشکی شهرستان کنگان گفت: ۲ واحد ثابت و سیار دامپزشکی بر ذبح بهداشتی دام در ایام عید قربان به صورت مستمر نظارت می کنند .میثم رضائی با بیان اینکه با تاکید بر اهمیت رعایت اصول بهداشتی ذبح دام در […]

آمادگی ۲ اکیپ دامپزشکی کنگان برای نظارت بر ذبح دام در روز عید قربان

رئیس اداره دامپزشکی شهرستان کنگان گفت: ۲ واحد ثابت و سیار دامپزشکی بر ذبح بهداشتی دام در ایام عید قربان به صورت مستمر نظارت می کنند .میثم رضائی با بیان اینکه با تاکید بر اهمیت رعایت اصول بهداشتی ذبح دام در عید قربان، اظهار کرد :کشتارگاه دام کنگان در روز عید سعید قربان با حضور ناظر بهداشتی دامپزشکی و ناظر شرعی فعال بوده و بازرسی بهداشتی پیش از کشتار ، حین کشتار و بعد از کشتار و نظارت بر ذبح شرعی دام جهت تامین سلامت شهروندان به نحو مطلوب انجام می گردد .

وی همچنین نسبت به برقرای اکیپ سیار دامپزشکی جهت بازرسی بهداشتی لاشه های ذبح شده در خارج از کشتارگاه اشاره نمود .رضائی یادآور شد: از آنجائیکه بیماری های مشترک بین دام و انسان مانند تب کریمه کنگو در دام تظاهر قابل مشاهده ای ندارد به نحوی که بدون آزمایش برای دامپزشکان نیز قابل تشخیص نیست، اما این بیماری می‌تواند در انسان خونریزی شدید ایجاد کرده و منجر به مرگ شود از مردم خواست که از ذبح دام خارج از کشتارگاه بپرهیزند چراکه امکان آلودگی ذابح یا هر فردی که با لاشه دام آلوده در ارتباط باشد، بسیار زیاد است.رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان کنگان با بیان اینکه این بیماری از طریق کنه منتقل می‌شود، گفت: گزش کنه یا ترشحات آن می‌تواند انسان را آلوده به ویروس بیماری کند، همچنین تماس با ترشحات دام آلوده و مصرف گوشت تازه حاصل از کشتار غیر مجاز دام آلوده از دیگر راه‌های انتقال بیماری است.

ایشان تصریح کرد: در روز عید قربان اگر همچنان برخی اصرار به ذبح دام در منزل بوده ، استفاده از دستکش، عینک و گان ضروری است، ضمن اینکه لاشه دام باید به طور کامل به مدت ۲۴ ساعت در یخچال (دمای ۲ تا ۴درجه سانتیگراد ) نگهداری و سپس مورد مصرف قرار گیرد.میثم رضائی همچنین به مردم توصیه کرد: قبل از ذبح دام با شماره‌ تلفن ۳۷۲۲۴۵۲۷ تماس گرفته تا دامپزشکان برای نظارت به محل ذبح دام مراجعه کنند.

برچسب ها

این مطلب بدون برچسب می باشد.

پاسخ دادن

ایمیل شما منتشر نمی شود. فیلدهای ضروری را کامل کنید. *

*