استحصال بیش از ۳ و نیم تن گوشت قرمز در کشتارگاه دام شهرستان کنگان در طرح تشدید نظارتبه گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی کنگان از ۱۴ اسفند ماه تا پایان سال ۱۴۰۰ بیش از ۳ و نیم تن گوشت قرمز در کشتارگاه دام شهرستان کنگان استحصال شده است.رئیس شبکه دامپزشکی کنگان گفت : این حجم […]
استحصال بیش از ۳ و نیم تن گوشت قرمز در کشتارگاه دام شهرستان کنگان در طرح تشدید نظارت
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی کنگان از ۱۴ اسفند ماه تا پایان سال ۱۴۰۰ بیش از ۳ و نیم تن گوشت قرمز در کشتارگاه دام شهرستان کنگان استحصال شده است.
رئیس شبکه دامپزشکی کنگان گفت : این حجم تولیدی گوشت قرمز حاصل از کشتار ۷۴ رأس گوسفند و بز به وزن ۱۷۷۷ کیلو گرم و ۱۱ رأس گاو و گوساله به وزن ۲۰۰۵ کیلوگرم در کشتارگاه سنتی دام شهرستان کنگان می باشد.
مهندس رضائی افزود: در این کشتارگاه ناظر بهداشتی به صورت دائم حضور داشته و بر کلیه روند کشتار نظارت دارد.
وی بیان نمود: با توجه به خطرات بیماری های مشترک در کشتارگاه با رعایت فرایند بهداشتی و نظارتهای مستمر اقدام به کشتار دام می کنند و این امر نقشی مهم در عرضه گوشت سالم به شهروندان دارد.
در ادامه مهندس رضائی از شهروندان محترم خواست گوشت مصرفی خود را حتما از مراکز عرضه مجاز تهیه نموده و به لیبل کشتارگاه و مهر دامپزشکی بر روی لاشه توجه نمایند.
همچنین شهروندان عزیز می توانند در صورت مشاهده کشتار غیر مجاز دام ، مراتب را به شبکه دامپزشکی کنگان با شماره ۳۷۲۲۴۵۲۷ اطلاع دهند تا در اسرع وقت رسیدگی گردد.
خبرنگار
این مطلب بدون برچسب می باشد.
مدیر مسئول و صاحب امتیاز پایگاه خبری: قاسم احمدی تمامی حقوق این سایت محفوظ است.